Mannen


Bailey

Bailey is een super lieve Agouti mismarked hooded rat. Hij heeft eerst een tijdje bij vrienden gewoond, maar is uiteindelijk toch weer terug gekomen naar de Rattery met broertjes Iggy en Teddy

Zorua

Zorua is een fantastisch mooie Zwart Silken (silvermane) man & de zoon van Wollie & Amaura.

Dobby

Dobby is de zoon van Munna en Wollie. Net als Bidoof Russisch-blauw Dumbo, maar dan met een self-tekening. Echt een dotje die het liefst de hele dag aan het knuffelen is!

Bidoof

Bidoof is het broertje van Zorua, een fantastisch mooi gebouwde Russisch-blauw Dumbo Berkshire man die in de toekomst zeker vader zal mogen worden van enkele rittens!

Raichu

Raichu is een heerlijke energieke Topaz Topeard man afkomstig van 30str'  rattery in Belgie. Waarschijnlijk zal hij in de toekomst voor hele mooie babies gaan zorgen!

Snom

Snom (ook wel Snomnomnom) is een onwijs lieve en aanhankelijke Zwart Silken dumbo rat. Zijn ouders zijn Munna & Wollie. Echt de grootste knuffelkont uit de mannengroep!

Ditto

Ditto is een broertje van Raichu en ook afkomstig van 30str'  rattery in Belgie. Ditto heeft een Agouti tekening en is Top-eared. 

Snorlax

Snorlax is geboren bij rattery Merione en uiteindelijk, na twee jaar bij nieuwe baasjes te hebben gewoond, terug gekomen bij de rattery. Snorlax is de belichaming van knuffelbaar, het liefst ligt hij op zijn rug in mijn handen terwijl mijn vingers over zijn buikje kriebelen.

Iggy

Iggy is een super lieve Topaz berken man met een silken vachttype en dumbo oortjes. Iggy is de zoon van Huggies' Iggy & Merione's Chansey. Met zijn fantastisch zachtaardige karakter gaat hij ongetwijfeld in de toekomst voor rittens zorgen.

Cherubi

Cherubi is een fantastisch mooi gekleurde burmees silken rat. Een echte allemansvriend die het prima vind om opgepakt te worden om heerlijk te knuffelen!

Teddy

Teddy is een schat van een vent. Agouti gekleurd met een berken tekening. Broertje van Iggy en Bailey!