Mannen


Umbreon

Umbreon is een fantastisch mooie Cinnamon Pearl Silken man, geboren uit het G-nest bij Merione. Was hij bij zijn geboorte nog de kleinste van het nest, inmiddels is hij hard op weg om een van de grotere mannen te worden!

Zorua

Zorua is een fantastisch mooie Zwart Silken (silvermane) man & de zoon van Wollie & Amaura.

Dobby

Dobby is de zoon van Munna en Wollie. Net als Bidoof Russisch-blauw Dumbo, maar dan met een self-tekening. Echt een dotje die het liefst de hele dag aan het knuffelen is!

Bidoof

Bidoof is het broertje van Zorua, een fantastisch mooi gebouwde Russisch-blauw Dumbo Berkshire man die in de toekomst zeker vader zal mogen worden van enkele rittens!

Raichu

Raichu is een heerlijke energieke Topaz Topeard man afkomstig van 30str'  rattery in Belgie. Waarschijnlijk zal hij in de toekomst voor hele mooie babies gaan zorgen!

Snom

Snom (ook wel Snomnomnom) is een onwijs lieve en aanhankelijke Zwart Silken dumbo rat. Zijn ouders zijn Munna & Wollie. Echt de grootste knuffelkont uit de mannengroep!

Ditto

Ditto is een broertje van Raichu en ook afkomstig van 30str'  rattery in Belgie. Ditto heeft een Agouti tekening en is Top-eared. 

Wollie

Wollie is een heerlijke vent, heeft een tijdje extern gewoond maar woont nu weer bij de rattery waar hij nu samen met Umbreon de nestor is van de mannengroep. Net als zijn zoon Snom is Wollie zwart silken dumbo.

Cherubi

Cherubi is een fantastisch mooi gekleurde burmees silken rat. Een echte allemansvriend die het prima vind om opgepakt te worden om heerlijk te knuffelen!