G-nest - Eevee x Gerry

13-08-2020
Oké, ik zat er in mijn vorige bericht toch een klein beetje naast qua kleuren. Ging ik aanvankelijk uit van mink en cinnamon, blijkt nu de haartjes verder door zijn gekomen dat er ook rittens zijn met de kleuren cinnamon pearl & mink pearl. Even de huidige stand van zaken: 1 Agouti silken dame, 1 Mink pearl dame, 1 Cinnamon pearl dame, 1 Agouti man, 1 Mink man, 1 Cinnamon Pearl man en 1 Cinnamon Pearl Silken man.

Mogelijk blijkt de komende weken nog dat enkele van de pearl rittens ook Silken zijn, dit vachttype is vaak direct, maar soms ook pas na enkele weken zichtbaar. Ik ben zelf enorm blij met deze onverwachte wending, echt een nestje om van te watertanden!

10-08-2020
Een heerlijk nestje dit, met een leuke kleur-verdeling! Er zijn bij Eevee 3 dames (mink, cinnamon en agouti) en 4 heren (mink, cinnamon, agouti en een lichte uitmonstering waarvan ik nog niet met zekerheid kan zeggen wat het is) geboren. Ik ben erg benieuwd hoe de rittens er uit gaan zien wanneer de haartjes in de loop van de week wat meer door komen. Hopelijk zit er ook wat Silken in dit nestje!

01-08-2020
Op 31 Juli rond 7 uur in de avond is Eevee bevallen van 7 gezonde, relatief kleine, rittens. De bevalling zelf ging vrij soepel, maar onervaren als Eevee is wierp ze de rittens verspreid door de hele kraamkamer. Dat terwijl ze nog zo'n mooi groot nest had gemaakt, daar heeft ze dan wel weer aan gedacht. Nadat de bevalling klaar was is ze gelukkig wel begonnen met voeden en inmiddels liggen alle rittens warmpjes in de nestkuil onder mama. Ook voor dit nest geldt dat er regelmatig updates worden geplaatst op deze pagina. 

Reserveren voor dit nest is niet meer mogelijk.