N-nest Milotic x Raichu

N-nest Milotic x Raichu


Er kunnen geen rittens meer gereserveerd worden!

Milotic is een nieuwsgierige, tamme dame die altijd vooraan staat om aandacht te krijgen. Sta je voor de kooi, dan is ze er als de kippen bij om wat aandacht, een aai of een snoepje te bemachtigen. Milotic is een russisch blauw variegated dumbo dame met zachte silken vacht. Ze is een van de dames uit het M-nest van Chansey en Iggy.

Op 24 december is Milotic op date gegaan met Raichu. Raichu is een topaz topear man die geboren is bij Rattery 30seconds2rats. Raichu is een vriendelijke, rustige man die goed in de groep ligt. Niet altijd haantje-de-voorste, maar hij kan wel genieten van een aai, een kriebel en natuurlijk zijn lievelingssnack: vanillekoekjes.

De rittens

In de ochtend van 15 januari 2023 zijn de rittens geboren. Moeder en de 15 rittens maken het goed en de rittens hebben al mooie melkbuikjes. Helaas zijn op de tweede en derde dag twee rittens dood gevonden in de kooi. Met de andere 13 rittens (6 mannen, 7 dames) gaat het goed. De vachtkleuren en tekeningen worden steeds meer zichtbaar, het is een heel gevarieerd nest! 

 De kleuren topaz, beige, russisch blauw, amerikaans blauw, zwart en  agouti komen voor in dit nest. De rittens hebben leuke vlekken, veel zijn (vari)berken of variegated/bont. Ook zitten er zowel dumbo als topeared rittens bij.

Update 9 feb: Alles gaat goed met de rittens! Ze zijn inmiddels van de duna verhuisd naar de 'rittenkooi'. We zijn druk bezig met het socialiseren en knuffelen. Klimmen en klauteren in de kooi, wennen aan handen in de kooi en opgetild worden in de kooi, snoepjes eten uit handen, vingers door de tralies en  verschillende geluiden. We doen ons best om lieve, knuffelige, tamme rittens van ze te maken. Volgende week komen de eerste reseveerders al knuffelen en daarna zullen we de rittens verdelen over de reserveerders. Wat gaat de tijd snel!

Reserveringen

Er kunnen helaas geen rittens meer gereserveerd worden uit dit nest. De mensen die al op de wachtlijst staan krijgen bericht van ons.

Dames:
1. Blijft bij de rattery
2. Blijft bij de rattery
3. Gereserveerd door A.
4. Gereserveerd door A.
5. Gereserveerd door I.D.
6. Gereserveerd door I.D.
7. Gereserveerd door I.D.

Mannen:

1.  Gereserveerd door L.
2. Gereserveerd door L.
3. Gereserveerd door S.M.
4. Gereserveerd door S.M.
5. Gereserveerd door D.
6. Gereserveerd door D.

Meer foto's en updates worden geplaatst op onze facebookpagina.