Vrouwen

Togepi

Togepi is een bijzondere dame, haar kleur is wat lastig te definiëren, maar voor nu houd ik het op Dove Silken. Ze heeft daarnaast een Irish tekening op haar buik. 

Diancie

 Diancie is de dochter van Mew en Mimikyu en heeft de kleur Havana agouti. Zoals het er nu uit ziet gaat Diancie gebruikt worden voor een toekomstig nestje.

Pachirisu

Pachirisu is een zwart silken dame en de dochter van Diancie en Pancham. Een heerlijke spring in 't veld met het karakter van haar lieve vader!

Brionne

Brionne is bij Rattery Merione geboren uit het D-nest van Diancie en Pancham. Ze is een mooie en onwijs nieuwsgierige Agouti-dame en vaak de eerste die bij de deur komt kijken wanneer ik langs de kooi loop.

Kirlia

Een kleine dondersteen en de dochter van Zevran en Cleffa. Wordt ook wel 'mol' genoemd omdat ze helemaal wild is van het graven in de bioactieve graafbak van de dames!

Eevee

Eevee is een Agouti Silken dame met dumbo oortjes. Een dochter van Diancie en Pancham.

Amaura

Deze mooie spring-in-het-veld heeft een zwarte kleur met een Silken haartype. Daarnaast heeft ze een mooie Europees berken tekening op haar buik. In de toekomst zal Amaura waarschijnlijk mama mogen worden!

Munna

Munna is de eerste Sable burmees die bij Rattery Merione is komen wonen. Ze is geboren bij 30seconds2rats in België en zal in de toekomst hier een of twee nestjes mogen krijgen!

Espeon

Mink Pearl, dat is de kleur van deze heerlijke dame uit Merione's G-nest. Een pittige tante die inmiddels haar plekje in de dames groep helemaal heeft gevonden. Waarschijnlijk zal Espeon in 2021 mama mogen worden!

Skitty

Deze heerlijke dumbo burmees is het zusje van Munna. Een heerlijk mensgericht dametje die in de toekomst ongetwijfeld voor hele leuke rittens zal gaan zorgen!