Vrouwen

Togepi

Togepi is een bijzondere dame, haar kleur is wat lastig te definiëren, maar voor nu houd ik het op Dove Silken. Ze heeft daarnaast een berken tekening op haar buik. 

Kirlia

Een kleine dondersteen en de dochter van Zevran en Cleffa. Wordt ook wel 'mol' genoemd omdat ze helemaal wild is van het graven in de bioactieve graafbak van de dames!

Pachirisu

Pachirisu is een zwart silken dame en de dochter van Diancie en Pancham. Een heerlijke knuffelkont met het karakter van haar lieve vader!

Brionne

Brionne is bij Rattery Merione geboren uit het D-nest van Diancie en Pancham. Ze is een mooie en onwijs nieuwsgierige Agouti-dame en vaak de eerste die bij de deur komt kijken wanneer ik langs de kooi loop.

Amaura

Deze mooie spring-in-het-veld heeft een zwarte kleur met een Silken haartype. Daarnaast heeft ze een mooie  berken tekening op haar buik. Moeder van Chansey en Blissey.

Munna

Munna is een heerlijke relaxte dame met een groot levensdoel: De hele bioactieve bak uitgraven. Wanneer ik cocopeat door de kamer hoor vliegen weet ik dat Munna weer bezig is. . Ze is geboren bij 30seconds2rats in België en is in 2021 de moeder geworden van het H- en K-nest.

Espeon

Mink Pearl, dat is de kleur van deze heerlijke dame uit Merione's G-nest. Een pittige tante die inmiddels haar plekje in de dames groep helemaal heeft gevonden. 

Skitty

Deze heerlijke dumbo burmees is het zusje van Munna. Een heerlijke dame qua karakter, die haar tijd het liefst slapend door brengt. Niet de meest in het oog springende dame uit de groep, maar niettemin een schatje!

Happiny

Happiny is een schattige Zwart Silken dumbo dame. Dochter van Munna en Wollie en werkelijkwaar een heerlijk ding! 

Chansey

Chansey is een heerlijke variberk Russisch blauw Silken Dumbo dame, een hele mond vol dus. Een heerlijke dondersteen net als haar zusje Blissey.

Blissey

Blissey is een Variberk Zwart Silken Dumbo dametje. De rustigste van de twee zusjes. Heerlijk zacht zoals een Silken ratje hoort te zijn; qua karakter en qua vacht!