Vrouwen

Amaura

Deze mooie spring-in-het-veld heeft een zwarte kleur met een Silken haartype. Daarnaast heeft ze een mooie  berken tekening op haar buik. Moeder van Chansey en Blissey.

Morpeko

Met Morpeko is er eindelijk weer een robijn roodoogje bij Merione komen wonen. Topaz mismarked japanner met een silken vachtje. Ongetwijfeld een future-mommy! 

Vulpix

Vulpix is geboren bij Huggies Rattery. Een fantastisch leuke cinnamon silken berkshire dame met een blesje.

Skitty

Deze heerlijke dumbo burmees is het zusje van Munna. Een heerlijke dame qua karakter, die haar tijd het liefst slapend door brengt. Niet de meest in het oog springende dame uit de groep, maar niettemin een schatje!

Happiny

Happiny is een schattige Zwart Silken dumbo dame. Dochter van Munna en Wollie en werkelijkwaar een heerlijk ding! 

Chansey

Chansey is een heerlijke variberk Russisch blauw Silken Dumbo dame, een hele mond vol dus. Een heerlijke dondersteen net als haar zusje Blissey.

Blissey

Blissey is een Variberk Zwart Silken Dumbo dametje. De rustigste van de twee zusjes. Heerlijk zacht zoals een Silken ratje hoort te zijn; qua karakter en qua vacht!

Lugia

Lugia is een draak. Een heerlijke kleine Bluepoint himalayan dame geboren bij Huggies Rattery met maar één doel in het leven: Ontsnappen. En dit kan ze als de allerbeste!

Milotic

Deze mooie Amerikaans blauw silken variegated dame is een ware avonturier. Zelfs de sterren zijn haar niet te ver. Tot nu toe is ze echter nog niet verder dan de bovenkant van de kooi gekomen, maar the sky is the limit!  

Togepi

Togepi is een bijzondere dame, haar kleur is wat lastig te definiëren, maar voor nu houd ik het op Dove Silken. Ze heeft daarnaast een berken tekening op haar buik.